Българските бранд карти имат по-ниска цена на услугатаПо-ниска цена на

...
Българските бранд карти имат по-ниска цена на услугатаПо-ниска цена на
Коментари Харесай

70 000 търговци в страната вече приемат Bcard

Българските бранд карти имат по-ниска цена на услугата

По-ниска цена на услугата и по-голяма сигурност за картодържателите са преимущества на Bcard, подчертаха от оператора

Над 90% от картовите разплащания у нас се правят за местни услуги и потреблението на карти с интернационален бранд за тези услуги е прекомерно скъпо, оповестиха от Национална К артова С хема Bcard, част от БОРИКА АД, базирайки се на статистически данни.

„ Важен детайл в концепцията на Bcard е сигурното потребление и доста по-ниската ценова политика – по-ниски такси към издателите, спрямо тези на интернационалните картови схеми, опериращи в страната. Това основава условия за евентуално по-ниски разноски за приложимост, като упованията са пазарът да бъде задвижен от крайните консуматори и търговци “, разяснява Стоилка Арсова, шеф „ Национална Картова Схема “.

Освен това Bcard е доста по-нискорисков артикул и по-лесно се приспособява към локалните потребности. Картите се издават с чип технология, като копирането на чип и преместването на данните върху различен притежател е невероятно.

„ На процедура картите Bcard не съдържат данни, записани на магнитна лента, и това пази напълно картата от модерните способи на скимиране “, добави Арсова.

Към момента над 70 000 търговци в страната одобряват Bcard, на повече от 85 000 ПОС терминала. В близко време на картодържателите на Bcard ще бъде препоръчано и интернационално покритие на техните карти.

„ Национална Картова Схема “ публично стартира своята активност в края на 2015 година, като стъпва на основата на съществуващата и добре позната на пазара „ национална карта БОРИКА “. Новата „ национална карта Bcard “ има съвременна визия и следва европейските насоки за развиване.

Към момента над 70 000 търговци в страната одобряват Bcard, на повече от 85 000 ПОС терминала

Bcard се издава в две посоки: като платежна карта (дебитна, предплатена, кредитна, фирмена, кобрандирана с търговци и т.н.) от снабдител на платежни услуги и като напълно нов артикул за пазара – карта, издавана в лимитирана мрежа на прилагане (електронни ваучери, флийт карти и т.н.).

Платежните карти Bcard могат да бъдат употребявани на територията на цяла България, на всички АТМ и ПОС треминали, които имат логото на Bcard или БОРИКА, както и на всички български уеб сайтове със същото лого, а напълно скоро картата ще бъде отворена и за приемане в чужбина.

Над 50 награди, включително ваучери от 50 до 150 лева, ще раздаде Национална картова скица в акция, ориентирана към притежателите на Bcard, която започва на 1 октомври 2018 година и ще продължи до края на годината. Кампанията цели да подтиква потреблението на българския бранд карти и в нея могат да вземат участие всички притежатели на кредитни, дебитни, лични или фирмени карти Bcard.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР