Български вина от Тракия опитаха високопоставените гости на приема за

...
Български вина от Тракия опитаха високопоставените гости на приема за
Коментари Харесай

Уникални за България сортове впечатлиха гостите на рождения ден на Симеон II

Български виновност от Тракия пробваха високопоставените посетители на приема за 80-тата годишнина на Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила. Пет български мазета показаха свои емблематични виновност на събитието.

Една от определените мазета е New Bloom Winery от гр. Съединение. New Bloom Winery се наложи като една от най-модерните и напреднали в софтуерно отношениевинопроизводители у нас. Винарната разчита на 6000 дка лични лозови масиви в Тракийската равнина. Производителят работи както с добре познати сортове като Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран, Сира, Шардоне, Совиньон Блан и Мускат, по този начин и нетрадиционните и нови за страната ни сортове Дорнфелдер, Регент и Глера (сортът, от който се прави Просеко). Всички високопоставени посетители останаха очаровани от българските виновност, показани на събитието.

New Bloom Winery даде белия купаж New Bloom от сортовете Совиньон Блан и Шардоне. Серията New Bloom включва и купажно розе от три сорта Каберне Совиньон, Каберне Фран и Сира и направи дебюта си на пазара това лято. От алените виновност високопоставените посетители пробваха екзотичния за България вид Дорнфелдер, който избата единствена у нас предлага в серията F2F. И двете серии виновност се продават в България.

New Bloom Winery е напълно актуализирана, а екипът енолози разполага с новаторската технология за микровинификация, която разрешава да се бутилират и бутикови серии висококачествени виновност. Избата си слага за цел да прави и постанова съвременни виновност, отговарящи на актуалните трендове във винопроизводството. Времето на гроздобера се избира деликатно, гроздето се бере на ръка, сортира се ръчно, транспортира се в дребни касетки и се подлага на минимална обработка, с цел да се резервира в най-голяма степен мощния темперамент на сорта грозде. New Bloom Winery изнася българско вино в над 20 страни в целия свят. Освен сериите New Bloom и F2F, избата е позната на пазара с марките Pixels и Verano Azur.

Приемът събра 400 специфични посетители в двореца „ Врана”, измежду които трима президенти - Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011... към профила и Петър Стоянов, някогашните министър председатели Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и... към профила, Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила и Стефан Софиянски Стефан е наследник на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има... към профила, представители на бизнеса, медиите и други. На събитието бяха и престолонаследниците на някогашните монархии на всички балкански страни съседи на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР