Български туристи отменят резервациите си за почивка заради предстоящите предсрочни

...
Български туристи отменят резервациите си за почивка заради предстоящите предсрочни
Коментари Харесай

Туристи масово отменят резервации по Черноморието, за да гласуват на изборите

Български туристи анулират резервациите си за отмора поради идните предварителни парламентарни избори на 11 юли. Причината е условието за по-ранно записване за практикуване на правото си на глас в даден курорт. В " Златни пясъци " досега няма записани, които желаят да гласоподават.

Много хора считат, че да гласоподават на изборите е по-важно от почивката. Заради идния избор хотелиерите към този момент имат анулирани резервации.

" Да, в действителност, доста от резервациите са анулирани, тъй като българите от ден на ден осъзнават, че би трябвало да упражнят правото си на избор ", сподели пред Bulgaria ON AIR хотелиерът Станислав Стоянов.

Гласуването е допустимо, единствено в случай че гласоподавателите се записват и посочат мястото, в което са отседнали като собствен сегашен адрес, месец преди вота. От своя страна притежателите на хотели би трябвало да удостоверят, че гостите в действителност са отседнали в техния хотел. Все още обаче няма основана организация от ЦИК.

" Това, че няма построено още мнение да се изградят краткотрайни пунктове в хотелите, е проблем за нас. Защото хората анулират или изместват отпуските си за след изборите ", добави Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР