Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското

...
Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското
Коментари Харесай


Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското тв шоу за таланти I

Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското тв шоу за гении " I can see your voice " ( " Мога да видя гласа ти " ).

Атанас Паскалев – Начо, който беше част от родния музикален формат „ Пееш или лъжеш “, както и X Factor, беше специфичен посетител на музикалното предаване в Южна Корея и изпя " Despacito ".

Във видеото си проличава, че даже още преди да е отворил уста, нашенецът е към този момент любим на публиката.

Атанас Паскалев е бил единственият европеец в шоуто, а измежду останалите участници имало хора от Тайланд, Филипините, Малайзия и Индонезия.

„ Точно преди година имах удоволствието да пея и изпитам една огромна страст в тв формата " Пееш или лъжеш ". Нещо, което ме тласна напред и ми беше трамплин да продължа, да се занимавам с музика. Година по-късно получих покана, на която нямаше по какъв начин да откажа. Чест беше за мен да бъда определен и оценен от основателите на този забавен формат, да показва освен себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с доста обич и почитание. За благополучие, и там съумях да изпитам и предам тази огромна страст на хората. Щастлив съм, че оцениха моя гений ”, написа той във Фейсбук.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР