Български таксиметров шофьор, Йордан Борисов, който е британски гражданин, беше

...
Български таксиметров шофьор, Йордан Борисов, който е британски гражданин, беше
Коментари Харесай

Откриха мъртъв български таксиметров шофьор в Англия

Български таксиметров водач, Йордан Борисов, който е английски жител, беше открит мъртъв, откакто получава писма от градските управляващи в Корнуол, че неговото позволение за таксиметрова активност е застрашено, заяви локалната медия в Корнуол.

Тялото на 42-годишния мъж е открито на скали в море до градчето Корнуол на 23 септември.

Хората разказват Йордан като трудолюбив, човек, който в никакъв случай не желае нищо от никого и душата на компанията.

За да открият аргументите за гибелта му е направено следствие от детектив Джон Даш, от полицейски сектор в Пензанс, който споделя че Борисов е в Англия от 10 години и стартира своята кариера като таксиметров шофзор от нулата.

На 23 септември, към 10:30 часа, полицията получава позвъняване и се насочат към непосредствен хотел, където е открита колата на българинът с отворена врата и музика, която още е свирила.

Полицията е почнала следствие преди тялото му да бъде намерено.

Съобщава се, че той е получил контузия след рухване от височина.

Йордан има брат, Борис, с който е разговарял всеки ден и Борис споделя, че той е знаел, че брат му има проблем с управляващите, по отношение на разрешителното му.

Партньор на Йордан споделя, че и той е знаел за тези писма, в които е пишело, че може да му бъде отнето разрешителното, заради небрежност по време на шофиране, тъй като е приказвал по телефона да вземе двама души от хотела, пред който е открита колата му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР