Български таксиметров шофьор е бит от клиент в Англия, след

...
Български таксиметров шофьор е бит от клиент в Англия, след
Коментари Харесай

Пребиха български таксиджия в Англия заради забележка за пръдня

 Български таксиметров водач е обичай от клиент в Англия, откакто го помолил да слезе от колата му, тъй като пърди. За случая, който се случил предишния ноември, се разбра по време на правосъдно съвещание в този момент в Бристъл. 35-годишният Джеймс Малет бил в нетрезво положение и се качил в колата на Александър Бончев с трима другари, написа " ".

Докато ги карал към нощен клуб, англичанинът пръднал, което българинът приел за обидно. Когато спрял колата и му споделил да слезе, Малет налетял на пердах. Бончев също отвърнал, само че следствието открило, че това било при самоотбрана. Освен това нашенецът и преди бил подлаган на унижения от други пасажери и по тази причина реагирал толкоз извънредно.

Тъй като в началото Малет твърди, че българинът го е нападнал, той губи работата си за " Юбер ", не може да си заплаща наема и се постанова да се върне в България. Англичанинът бе наказан на 6 месеца условно с 2-годишен период на следене и 120 часа публично потребен труд. Трябва да заплати и 500 паунда обезщетение на Бончев, защото му е счупил пръст при багра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР