Български спортен тотализатор рестартира джакпота в играта Тото 2 –

...
Български спортен тотализатор рестартира джакпота в играта Тото 2 –
Коментари Харесай

Тотото рестартира джакпота в играта „Тото 2 – 6 от 49“ с нови 2 000 000

Български състезателен тотализатор рестартира джакпота в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ с нови 2 000 000. Това се случи откакто в неделя късметлия от град Бургас разгада печелившата шестцифрена композиция и стана 96-ият тото милионер. Джакпотът на стойност 7 111 714.90 лв. беше извоюван с фиш за 2.40 лв.. Или, както се споделя – малко за доста.

Голямата облага към този момент стартира да нараства и ще продължи да се натрупва до момента в който не бъде извоювана още веднъж. За идващия 77-и тираж прогнозната сума в играта се чака да доближи 2 150 000 левa. Още в четвъртък някой може да стане следващият 97-и тото милионер на България.

Всеки участник в игрите, пуснал своя фиш онлайн или в тото пункт, е евентуален милионер. Доказателство за това даде „ Тото 2 – 6 от 42 “. Наскоро
джакпотът от над милион лв. в играта беше извоюван. Той мигновено беше зареден с нови 300 000 лв.. Няколко дни по-късно нов участник от гр. Айтос уцели печелившите цифри и се снабди с над 330 000 лв.. Дали пък и джакпотът в „ Тото 2 – 6 от 49 “ няма да последва този образец? Шестцифрената композиция там може да направи още веднъж един българи милионер. Дали това ще се случи, следва да разберем.

Със сигурност този септември ще остане паметен, в случай че имате шанса да познаете печелившата композиция в обичаната „ Тото 2 – 6 от 49 “. Шансовете ви да се окажете с над 2 000 000 по-богат ще бъдат по-големи, в случай че играете постоянно. Това споделят доста от печелившите в игрите на СПОРТ ТОТО. За да сте сигурни, че няма да извършите пропуск, може да играете с абонамент за два или пет тиража. С два, четири или пет милиона в банковата ви сметка вие сигурно ще носите купата милионер на тотото.
Освен апетитните
джакпоти, от Български състезателен тотализатор всяка седмица дават по две коли и изключителни бонуси, които се печелят посредством чоп всред участниците в игрите. С пуснат фиш за играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ можете да се сдобиете с чисто нов автомобил, подготвен за нови завършения. Като комплимент някой от водещите на СПОРТ ТОТО ще пристигна персонално да ви връчи ключовете от новото возило.

За да грабнете някоя спомагателна парична облага, може да играете и „ Тото 2 – 5 от 35 “. Джакпотът в играта „ Тото 2 – Зодиак “ до 3 000 000 лв. също чака новия си притежател. Както и този в „ Тото 2 – 6 от 42 “, който за идващия тираж се чака да доближи 615 000 лв.. А в Тото Джокер против 20 стотинки може да си спечелите 30 000 лв..

Сумите, които се крият в талоните на моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО, също могат да ви зарадват и донесат доста приятни страсти. Печалбите са за десетки милиони левове, като в другите игри могат да се завоюват даже 550 000 лв. единствено от един единствен ваучър. През месец август късметлийката Радостина Събева от град Варна завоюва 55 000 от играта „ Първа класа “. Всеки един от нас може да бъде на нейно място.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР