Български шофьор на ТИР е оцелял по чудо при срутването

...
Български шофьор на ТИР е оцелял по чудо при срутването
Коментари Харесай

Срутилият се мост в Генуа повлякъл камиона на български тираджия в бездната! Нашенецът...

Български водач на ТИР е оживял по знамение при сриването на моста в Генуа. Камионът му е паднал в отворилата се пропаст след сриването на виадукта на автомагистрала А-10, само че останал жив, оповестява Канал 3, базирайки се на Genova Today.

Същото се е случило и с още един камионджия – хърватин. Веднага след случая двамата водачи оставили транспортните си средства и почнали да оказват помощ на спасителите, добавя изданието, съгласно което жертвите на сриването към този момент са минимум 35, а също така има и тежко ранени.


 
Както към този момент е известно през днешния ден огромен мост, част от автомагистралата, която свързва Италия с Франция се срути в Генуа. Според Genova Today  под отломките са затрупани към 35 автомобила, като към момента има хора в тях, в това число и малко момиче, което още не е извадено. 
 
Министерството на външните работи към този момент осведоми, че още не са известни самоличностите на потърпевшите, поради което не е ясно дали има българи измежду тях. Посочи и телефоните на консулството в Милано, на които може да се получава информация. Те са: +39 028 49 42 941; - +39 933 37 82 60 43 (в извънработно време).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР