Български шофьор на такси е бил пребит от двама пасажери

...
Български шофьор на такси е бил пребит от двама пасажери
Коментари Харесай

Пребиха жестоко наш сънародник в Англия, вероятно заради акцента му

Български водач на такси е бил пребит от двама пасажери в Норич. 35-годишният Андрей Андреев е бил ударен със стъклена бутилка и ритан до момента в който не примрял. Молбите му за помощ са записани от камерата в таксито му.

Инцидентът се случил в понеделник. Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич. На адреса е изпратен българинът, а там го чакат двама мъже - единият е бял, а другият е тъмнокож.

,,Курсът беше къс. Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще приключа курса, само че те продължиха да ме наскърбяват. За това стопирах колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и по-късно аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Аз паднах на земята и започнаха да ме ритат'', споделя Андреев пред Mail Online.

Туристка, снимала сборичкване на "Витошка ": Мама миа! Добре пристигнали в България!

Българинът ги моли да спрат да го удрят по главата. Единият от мъжете се пробва да открадне часовника му. След няколко минути Андреев губи схващане. Свестява се, само че двамата мъже към този момент ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

Знаех, че не съм надалеч от болничното заведение, по тази причина се закарах самичък, споделя българинът. Той има рана на главата, която медиците зашиват, както и по-повърхностни прорезни рани от стъклената бутилка. В болничното заведение идва и полицията, на която той дава показания.

Андрей Андреев се местви във Англия преди две години. Оттогава работи и за ABC Taxis. Казва, че в никакъв случай не е бил подлаган на подобен тормоз.

Нямаше никаква причина мъжете да ме атакуван. Просто си вършех работата. Това в действителност ми повлия душевен Харесвам работата си, само че не знам дали ще мога да продължа. Инцидентът ме накара да стана по-тревожен. Все още изпитвам мощна болежка. Знам, че синините ще спаднат, само че към момента не мога да допускам, че някой би направил това. Със сигурност бе поради произхода ми, тъй като двата мъже чуха акцента ми, споделя Андреев.

Полицията в Норич проверява нападението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР