Български шофьор на камион е получил мозъчен удар на паркинг

...
Български шофьор на камион е получил мозъчен удар на паркинг
Коментари Харесай

Трагедия с български шофьор в Италия

Български водач на камион е получил мозъчен удар на паркинг край околовръстния път на Торино, само че е избавен с помощта на телефонно позвъняване от София. Бдителните му сътрудници засекли по GPS-а, че возилото се застоява ненормално на едно място, позвънили по персоналния GSM на лидера и откакто сънародникът ни не им дал отговор, разкрили номера на на бензиностанцията и кафенето в паркинга. Обадили се там, италианците незабавно им влезнали в ситуацията, персонално съдържателят на комплекса отишъл да търси нашия камион и когато го разкрил, незабавно звъннал на карабинерите, оповестява ежедневник „ Република “.

Униформените са пристигнали след броени минути на място, само че при първичния бърз оглед на кабината тя им се видяла празна. Началникът на патрулката обаче решил да се изкачи по-нависоко, с цел да огледа и пода й. Изкатерил се на предното стъкло и тогава забелязал свлеклия се съвсем напълно в основата на кормилото мъж. Повикана била кола за спешна помощ, докторите пристигнали също доста бързо на паркинга и откакто карабинерите отворили вратата на камиона, сънародникът ни бил откаран незабавно в болничното заведение „ Джовани Боско “. Там лекарите сложили диагнозата мозъчен удар и 59-годишният мъж, чиито име не се загатва, бил приет в болница в реанимационното поделение.

В момента положението на българския водач по никакъв начин не е леко, само че в случай че не се било случило това телефонно позвъняване на сътрудниците му от 1500 км разстояние, то ситуацията към този момент можело да бъде и доста, доста по-тежко, написа в. "Монитор ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР