Български съдия Станислав Ставров е изваден от нарядите поне до

...
Български съдия Станислав Ставров е изваден от нарядите поне до
Коментари Харесай

Извадиха съдия от българския футбол поне до лятото

Български арбитър Станислав Ставров е изваден от нарядите най-малко до края на сезона.

Реферът управлява мача от Втора лига сред Монтана и Добруджа в събота, приключил 2:1 за гостите. Оплакванията пристигнаха от изгубилия отбор, който претендираше за неотсъдени дузпи и противоречиви решения на арбитъра.

Ставров, въпреки и единствено на 36 години, е един от най-опитните ни съдии. Свири в Първа дивизия от 10 сезона, само че нееднократно е бил наказван след неточности в мачовете. Разбира се, това е годно за на практика всеки от водещите ни рефери.

Този път обаче глобата дава обещание да е по-сериозна, защото до края на сезона има доста мачове (10 кръга единствено в първата шестица на Първа лига).

"Няма да разясня тази информация. Ще разберете, когато би трябвало. Има взето решение, само че ще го разберете, когато би трябвало ", сподели по тематиката съдийският началник Йордан Сталев пред "Дарик ".

По неофициални информации, може да има предложение до Изпълкома от Съдийската комисия, Ставров да бъде изваден от футбола и след лятото.

През този сезон въпросният съдия свири семейството на ЦСКА против Ботев (Вр) преди 2 седмици (2:1), както и есенното посещение на Левски в Русе против Дунав (също 2:1 за гранда).

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР