Български родители и техен приятел сърбин ще бъдат съдени, че

...
Български родители и техен приятел сърбин ще бъдат съдени, че
Коментари Харесай

В Италия съдят българи, отвлекли и опитали да превъзпитат сина си да не е гей

Български родители и техен другар сърбин ще бъдат съдени, че отвлекли в град Падуа сина си, който е хомосексуален, с цел да го пратят принудително в България за да го “превъзпитат ”. Историята на българското семейство датира отпреди 4 година, само че едвам в този момент стига до правосъден развой в Падуа, споделя в. " Матино ди Падова ", представен от в. " 24 часа ".
Става въпрос за българско семейство, което живее в Италия, в региона на Верона, от най-малко 10 години. Бащата и майката разбрали преди време, че синът им е гей и решили да създадат всичко допустимо да го разделят с приятеля му. Затова дружно със фамилен другар сърбин решили да го отвлекат принудително от жилището му и да го върнат в България.
Според италианската прокуратура, " наказателната " акция на българските родители имала три цели - да разделят сина си от приятеля му, да го " превъзпитат " и да измият " петното ", лепнато на фамилията. Обвиненията към майката и бащата са за похищение на човек, домашно принуждение и многократни пострадвания.
На 16 май преди 4 години двамата родители и приятелят им звъннали на жилището, където живеел синът. Той им отворил, без да подозира какво го чака. Приятелят му бил прикрепен принудително в един ъгъл. Когато се опитал да се притече на помощ на българския си другар, бил застрашен със гибел и пестник в лицето. Синът пък бил обездвижен принудително, след което бил влачен по стълбището и претрупан в кола, която тръгнала в незнайна посока.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР