Български пощи умишлено са бутани към фалит в продължение на

...
Български пощи умишлено са бутани към фалит в продължение на
Коментари Харесай

Новият шеф на пощите: Бутани са към фалит заради имотите им

" Български пощи " съзнателно са бутани към банкрут в продължение на 10 години поради апетитните им парцели. Това мнение изрази новият изпълнителен шеф на сдружението Богдан Теофанидис пред bTV. Като образец той уточни парцел в курорта " Пампорово ", който е предан чартърен. " Леглова база от към 80 индивида, заведение на първия етаж. Наемът, който заплаща компанията на страната през " Български пощи " е 2320 лева на месец в сезона ", посочи Теофанидис.

По негови думи пощите следва да излязат на облага, защото имат извънредно огромна клонова база и доста експерти. " Всички участници на пазара биха се радвали сдружението " Български пощи " да се върне мощно и на куриерския пазар, където в действителност растежът, където са парите, тъй като всеки печели от повече конкуренция ", счита новият началник. 

По мотив хакерската офанзива той даде обещание, че управлението ще направи инспекция, с цел да стане ясно кой е отговорен. „ Това, в което мога да ви уверя, е, че новото управление ще търси на всички места. Дали е в документите за сигурност, които са давани на „ Български пощи ”. Или е човешка неточност, небрежност, недофинансиране, може би. Всичко това предстои на инспекция, резултатите от която ще бъдат оповестени ”, акцентира Теофанидис пред Нова тв.

Забавената реакция на служителите след задействането на офанзивата е довела до цялостния срив, сочат инспекциите досега. „ Това, което се вижда съвсем незабавно, е в действителност тежкото положение на сдружението. Не става дума единствено за материалната база. Това е едно сдружение, което е редовно недофинансирано от страната. Тя като че ли е била негова мащеха, а не майка. Има 13 милиона загуба ”, разяснява още Теофанидис.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР