Български лекарски съюз и сдружение Избери България започват социално значима

...
Български лекарски съюз и сдружение Избери България започват социално значима
Коментари Харесай

“Лекари по време на пандемия“: документална поредица разказва за работата с Covid-19

Български лекарски съюз и съдружие " Избери България " стартират обществено значима документална поредност " Лекари по време на пандемия ".

Поредицата “Лекари по време на пандемия “ ще срещне феновете с тези, които и след изключителното състояние не престават да се грижат за своите пациенти. Сега, когато последователно възвръщат ритъма си на работа, те ще споделят претърпените компликации и новите провокации. Ще приказват освен лекари от така наречен “първа линия “, само че и тези, които би трябвало да лекуват в условия на карантина, когато пациентите се опасяват да отидат в болница или на обзор.

Как се отразява новият вирус на съществуващите болести и какви ще са разпоредбите за държание на пациентите с разнообразни диагнози в действителността на Covid- 19 описват героите на поредицата - експерти по разнообразни обществено значими болести.

“Във времето, когато светът е покосен от пандемията от Covid- 19, в България погледите на вярата са отправени към лекарите. След години на недооценяване, рецензии и недоверчивост, обществото, политиците и медиите още веднъж се обърнаха към хората, в чийто ръце е здравето ни. Реабилитацията, случила се непринудено и във време на потребност, е напълно заслужена. Сред българските лекари има образци на всеотдайни, знаещи и можещи експерти, които ползват най-хубавите медицински практики,
способстват за здравето на пациентите и избавят живота им”, споделят създателите.

Информация можете да намерите в каналите във Facebook и YouTube.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР