Български IT специалист си купи собствена къща на стойност 3

...
Български IT специалист си купи собствена къща на стойност 3
Коментари Харесай

Български IT спец си купи къща за 3 млн. паунда в Лондон, вижте кой е той!

Български IT експерт си купи лична къща на стойност 3 милиона паунда в един от елитните квартали на Лондон. Става въпрос за аристократичния Хампстед - един от зелените и желани елементи на мегаполиса, където са живели известни персони като Джон Голсуърти и Ричард Бартън, Джордж Ромни и Робърт Л. Стивънсън, Зигмунд и Ана Фройд, поетът Джон Кийтс и доста още други именити мъже и дами, написа "Стандарт ".

35-годишният Веселин Стоев е в Лондон от 8 години и е съумял да направи кариера в компания за програмен продукт, която има позиции в 23 страни от три континента. Първоначално Веселин е почнал с месечна заплата от 3500 паунда, само че откакто е съумял да се наложи като един от водещите специалисти, към този момент получава над 120 хиляди паунда на година плюс отлични бонуси. Къщата обаче е съумял да купи, откакто е направил няколко доста сполучливи персонални вложения на фондовите тържища, които са му донесли доста положителни облаги.

Той е почнал да играе на тържищата в Лондон и Ню Йорк преди 5 години като занимание. Тогава е вложил в началото 2000 паунда персонални пари. След години сумата е повишена до 9 хиляди паунда. Веселин непрекъснато е увеличавал както персоналните вложения, по този начин и облагите. В последна сметка е стигнал до сума в размер на 1,8 милиона паунда. Той е изтеглил всичките си облаги, като е взел и заем, с цел да купи къщата. Младият българин се счита за един от съумелите наши сънародници в Обединеното кралство.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР