Български хакери заплашват световния мир в премиерния за ефира на

...
Български хакери заплашват световния мир в премиерния за ефира на
Коментари Харесай

Българска следа в трети сезон на хитовия сериал “Скорпион”

Български хакери заплашват международния мир в премиерния за ефира на NOVA трети сезон на хитовия екшън сериал “Скорпион”. Завладяващата поредност, въодушевена от същинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън - хакерът с един от най-високите коефициенти на просветеност в света, се завръща в народен ефир с нови епизоди на 9 август, четвъртък, тъкмо в 21.00 ч. по NOVA.

В третия сезон основателят на хитовия екшън-трилър Ник Сантора ще сложи екипа от супер гении в серия нови тествания с неосъществим излаз, а събитията ще надминат всички упования. Актьорите Илайс Гейбъл, Робърт Патрик, Катрин Макфий, Еди Кей Томас, Джейдин Уонг и Ари Стъдам се завръщат като основни настоящи лица в екшън сериала, а измежду гостуващите звезди са световноизвестният комедиант Пен Жилет, звездата от “Завръщане в бъдещето” Леа Томпсън и известната актриса от “24” Рейко Айлсуърт. Мисии под прикритие, сантиментални обрати, кибер офанзиви, смъртоносни вируси и секрети саботажи ще са единствено част от заплетените случаи, които гениалните сътрудници ще би трябвало да решат през новия сезон.

Освен с забавни случаи, мистерии, доста екшън, напрежение и изненадващи обрати, третият премиерен сезон на “Скорпион” ще зарадва феновете и с забавно развиване на връзките сред Пейдж и Уолтър. Феновете на сериала с неспокойствие чакат да схванат дали най-сетне двамата герои ще се съберат, само че “това, което ще се случи, ще бъде огромна изненада”, разкрива продуцентът Ник Уутън. Екранната химия сред Уолтър и Пейдж се придвижи и сред актьорите Илайс Гейбъл и Катрин Макфий, които изживяха плевел романс, само че двамата оповестиха, че са се разделили и сега са положителни другари. Дали тяхната разлъка ще се отрази и на техните герои, или най-сетне Пейдж и Уолтър ще намерят път един към различен следва да разберем.

Още в първи епизод екипът на Уолтър ще се изправи пред предизвикването да предотврати нуклеарен апокалипсис, откакто хакери откриват надзор върху системите на командването на флота и заплашват да задействат атомните оръжия на борда на самолетите и корабите, изстрелвайки ги към Лос Анджелис и други огромни американски градове. Екип “Скорпион” наблюдава хакерската офанзива и открива, че е осъществена от България. Слай, Кейб и Тим се насочат към София на борда на един от най-бързите самолети в света, с цел да открият причинителите, само че в столицата ни ще се сблъскат с локалната мафия. Дали ще убедят боса да им помогне да заловят хакерите?

Не пропускайте началото на премиерния трети сезон на “Скорпион” и срещата на ексцентричния талант Уолтър О’Брайън и екипа му от брилянтни гении със комплицираните високотехнологични закани на съвремието – 9 август, четвъртък, тъкмо в 21.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР