Български гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична

...
Български гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична
Коментари Харесай

Българин нахлу в женска тоалетна в Глазгоу да снима, сега го съдят

Български жител направи признания, че е нахлул в женска обществена тоалетна в Глазгоу с желание да снима по какъв начин възпитаници вършат секс.

32-годишният М. И. твърди, че е приготвил камерата на телефона си, с цел да снима 14-годишно момиче и 15-годишно момче " по какъв начин го вършат ", оповестява greenocktelegraph.co.uk.

Младежите са се държали необичайно все едно или ще вършат секс, или ще крият мъртвец. Постоянно са влизали и излизали от тоалетната, по тази причина решил да види какво се случва.

" Исках да ги снима. Хванах ги по време на половия акт. Започнах да приказвам на български. Изкрещях: " Безсрамници, това е социална тоалетна ", споделя нашенецът.

Момичето е декларирало пред съда, че е била сама в тоалетната в нощта на 22 май, когато е осъществено закононарушението. Тогава българинът нахлул и се опитал да я насили полово, като я сграбчил за задните елементи.

М. И. твърди, че момичето е флиртувало с него, като непрекъснато е търсело контакт с очи и е играело с косата си.

Българинът споделя, че дружно с по-възрастен другар са наблюдавали двойката до тоалетната, с цел да схванат какво тъкмо вършат там. Той споделя, че се усеща компрометиран и комплициран от изказванията, че е флиртувал с момичето.

Той е споделил в локалното полицейско ръководство, че не е съумял да снима видео, тъй като батерията на телефона му е паднала.

Прокурор Франки Морган разгласи думите му за " комфортни " и го попитал за какво е наблюдавал децата в тоалетната и дали това е държание на един компрометиран мъж.

" Хората са разнообразни. Ние всички сме разнообразни ", дава отговор българинът.

Въпреки обясненията му, локалният прокурор е сигурен, че се е опитал да извърши полово посягане против момичето.

Приятелят на 14-годишната госпожица е дал показания, че я е чул да крещи и да го вика от тоалетната. Според него е имало физически контакт сред М. И. и момичето. Съдът е направил ДНК тест, който отхвърля сходни обвинявания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР