Български гражданин, който няма нищо общо с катастрофата на македонския

...
Български гражданин, който няма нищо общо с катастрофата на македонския
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е вписан по погрешка в списъка с ранените от автобуса-ковчег

Български жител, който няма нищо общо с злополуката на македонския рейс на автомагистрала " Струма ", е бил вписан по простъпка в листата с потърпевшите, заяви Българска национална телевизия.

Шади Салех, който е български жител, е признат в травматологията на " Пирогов " поради счупена ръка в събота. Това споделя самият той пред националната телевизия.

Мъжът изясни, че няма нищо общо с злополуката. Оказва се, че в клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала " Струма ". Салех към този момент е изписан от болничното заведение.

Това обаче не разплита мистерията къде е 52-ят пасажер от автобуса-ковчег.

Вчера от прокуратурата оповестиха, че при направените аутопсии е станало ясно, че телата на починалите са 44, а не 45, както в началото се смяташе. В болница " Пирогов " настанените са 7. Според граничната инспекция на " Капитан Андреево " в рейса е имало 52 пасажери, а очевидец твърди, че избавените са 8.

От " Спешна помощ " обаче са безапелационни, че са транспортирали седем души от мястото на случая край село Боснек до незабавната болница в София.

Очаква се българските служби да изискат лист от Северна Македония на пасажерите в останалите три рейса на компания " Беса транс ", които във съдбовната нощ са пътували от Истанбул към Скопие. Възможно е при последната отмора на бензиностанция на автомагистрала " Струма ", която водачите на четирите возила с туристи са създали, един от пасажерите на авариралия рейс да се е трансферирал на някой от другите три рейса.

В момента разминаването се прецизира по два метода - обзор на записите от охранителни камери на бензиностанцията, както и инспекция на информацията за влезлите в България с рейсовете през " Капитан Андреево " и напусналите страната през Гюешево - Деве Баир.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР