Български гражданин е пострадал при побой, нанесен му от служители

...
Български гражданин е пострадал при побой, нанесен му от служители
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва побой, нанасен на българин от турски граничари


Български жител е потърпевш при побой, нанесен му от чиновници на турския граничен пункт " Хамзабейли ", малко откакто минал през него. Това оповестиха от прокуратурата в четвъртък, уточнявайки, че случаят е станал на българска територия.

Сигнал за случилото се е подаден в Министерство на вътрешните работи на 29 октомври към 07.45 часа в дежурната част на пункта " Лесово ". Обадила се е служителка на банково гише, намиращо се на втора преграда на граничния пункт.

На мястото незабавно са изпратени двама чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", които открили, че чиновниците на съпределния турски граничен пункт са навлезли на територията на България и са употребявали физическа мощ по отношение на български жител, който е минал към този момент границата с лек автомобил.

Според информацията от прокуратурата, турските гранични чиновниците са нанесли удари на мъжа, причинявайки му оток и синини в региона на лявото око. Прокуратурата в Елхово е сигнализирана за случая едвам на 1 ноември, след което е формирано следствие, за което е известен и основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР