Български гражданин е арестуван в гръцкия град Драма за телефонни

...
Български гражданин е арестуван в гръцкия град Драма за телефонни
Коментари Харесай

Задържаха българин за ало-измами в Гърция

Български жител е задържан в гръцкия град Драма за телефонни измами. Полицията е открила измами за над 250 хиляди евро, допуска се, че откраднатите от българина пари са доста повече.
С позволение на прокуратурата в град Драма разгласиха персоналните данни и фотография на арестувания българин. Само в границите на два дни той е измамил девет жертви и е взел от тях над 120 хиляди евро. Установените от полицията случаи до момента са за над 250 хиляди евро.

Българинът Борислав Радулов Банчев е взел участие в незаконна група за машинация на възрастни хора. Работили по два сюжета - пътно произшествие с виновност на непосредствен родственик и желали пари от името на полицията или тежка злополука с потърпевш и вземали огромни суми за интервенция.

Една от жертвите обаче алармирала на полицията за измамата и българинът е хванат при приемане на парите. На Банчев е повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконна група и машинация. Полицията допуска,че има повече случаи на потърпевши и се обърна към жителите с молба да оповестят на управляващите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР