Български фен е бил убит в Англия непосредствено след финала

...
Български фен е бил убит в Англия непосредствено след финала
Коментари Харесай

Убиха български фен след финала в Шампионска лига

Български почитател е бил погубен в Англия директно след финала в Шампионска лига. Сънародникът ни е бил наръган с нож след края на срещата, в която Ливърпул завоюва шестата си купа след триумф над Тотнъм.
Нападението е осъществено след финала на Шампионската лига, оповестява BBC. Мъжът е почитател на тима Ливърпул, настояват британските медии.
Справка в профила му в обществената мрежа Facebook приказва друго. Там Венцислав е маркирал с емблема на Манчестър Юнайтед.
Между почитателите на двата клуба има голяма неприязън. Ако разногласието е бил на футболна основа, то по-вероятно наподобява да е зародил скандал, в който Венцислав да е бил атакуван поради благосклонностите си към Манчестър, а не към Ливърпул.
Днес пред съда застана 31-годишен британец, упрекнат за нападението.Той е разследван и за владеене на опиати. Джеймс Питър Гелин отхвърли да дава пояснения пред магистратите.
Другият арестуван - 32-годишен мъж бе освободен, като му бяха повдигнати обвинявания за нанасяне на телесни повреди. Той няма да дава отговор за гибелта на Венцислав, а по-скоро за нападението над сина му.
Полицията проверява дали нападението на Венцислав и синовете му има връзка с друга офанзива, малко по-рано пред бар в същия град. Пострадалият е с лицеви контузии и е на 32 години.
Версията на британските медии за случая, прочетете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР