Български фен е бил изхвърлен от Уембли и арестуван заради

...
Български фен е бил изхвърлен от Уембли и арестуван заради
Коментари Харесай

Арестували българин заради расизъм на "Уембли"

Български почитател е бил изхвърлен от " Уембли " и задържан поради расистки обиди към звездата на " Манчестър Сити " и Англия Рахийм Стърлинг по време на европейската подготовка в събота, оповестява Evening Standart.
Безмилостна Англия наказа грешките на България (ГАЛЕРИЯ) Трите лъва завоюваха европейската подготовка на "Уембли " с 4:0
Твърди се, че стюард е чул по какъв начин българинът наскърбява Стърлинг на расистка основа през първото полувреме на срещата, по време на офанзива на домакините в зоната, която се намира най-близо до бранша с гостуващи последователи. Българинът незабавно бил изведен от стадиона и предаден на полицията.

Снимка: Lap.bg

Полицията удостоверява, че е арестувала мъж по съмнения в нарушение на публичния ред. Българинът е отведен в полицейско ръководство в Северен Лондон, а по-късно е освободен без повдигнати обвинявания.

По време на подготовка за Евро 2012 в София Ашли Йънг, Тио Уолкът и Ашли Коул бяха обект на маймунски викания от българските почитатели и УЕФА санкции страната ни с 40 000 евро.

Снимка: Lap.bg

В момента България изтърпява две санкции от УЕФА поради расистко държание на футболните си последователи в квалификациите с Косово и Чехия.

Първото нарушение е затваряне на 3000 места в бранш " Б " за мача с Чехия на 17 ноември. За дуела против Англия на 14 октомври ще бъде затворен бранш с най-малко 5000 места.

Две от първите три европейски квалификации на Англия бяха белязани от расизъм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР