Български актьор получи роля в сериала Белият лотос на НВО,

...
Български актьор получи роля в сериала Белият лотос на НВО,
Коментари Харесай

Български актьор получи роля в сериала Белият лотос на НВО

Български артист получи роля в сериала " Белият лотос " на НВО, оповестяват от компанията. Юлиан Костов се причислява към третия сезон на една от най-успешните поредици на НВО. Той ще размени Милош Бикович, чийто договор беше прекратен заради обвиняване, че артистът поддържа войната в Украйна.

Участието в " Белият лотос " е следващият триумф за Юлиан Костов. Той е получавал функции в " Подстанция Темпъл ", " Централа Берлин ", " Аз, вещицата " и други интернационалните продукции. В края на предходната година българският артист влезе и в облика на най-популярния изверг в гейминг индустрията - Владимир Макаров от играта Call of Duty.

" Изборът на Костов за член на актьорския състав на хитовия сериал удостоверява мястото на актьорите ни на интернационалната сцена, поставяйки България още един път на картата на международната развлекателна сцена ", споделят от НВО.



Снимките на продукцията ще стартират през февруари и ще бъдат към Кох Самуи, Пукет и Банкок. Третият сезон ще наблюдава нова група посетители в първокласен комплекс от веригата " Белият лотос ". Създател, сценарист и режисьор на " Белият Лотос " е Майк Уайт. Премиерата е планувана за 2025 година Първият сезон на сериала се появи през 2021 година, а вторият през 2022 година И двата сезона бяха отличени с няколко награди " Еми ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР