Български абитуриенти биват настанени в бунгала, вместо в луксозен тризвезден

...
Български абитуриенти биват настанени в бунгала, вместо в луксозен тризвезден
Коментари Харесай

Родители вдигат скандал: Настаняват абитуриенти в бунгала на Корфу, вместо в 3-звезден хотел

Български зрелостници биват настанени в бунгала, вместо в първокласен тризвезден хотел, на остров Корфу от туристическа организация „ Фанагория Травъл “ ООД - град Пловдив. Този сигнал ни изпратиха родители на пострадали от обстановката зрелостници. Ето и писмото им до, представено в marica.bg:

„ Уважаеми, В интервала 25.05-30.05 2017 година зрелостници от гр.Пловдив са на о. Корфу по оферта на туристическа организация „ Фанагория Травъл “ ООД. Децата ни се обадиха смутени в деня на настаняването - 26.05.2017 година, тъй като никой не им е дал рационално пояснение за неизпълнението на изискванията по същата, а в противен случай - шефът на хотела, в наличието на възрастните хора с тях - ръководители, чиновници в хотела, на рецепцията и екскурзовод от компанията, даже им е предложил, като не им харесват изискванията, да им върнат 250 лв. и да си вървят. Означава ли това, че 250 лв. е същинската цена на хотела?
За нас е неприемливо ръководителите да са настанени в хотел „ Messonghi beach “ 3+*, както е написано в офертата, и да позволен настаняване на учениците си в бунгала /по информация на учениците - даже без топла вода и прозорци/, което не е предмет на същата оферта. Цената за всички пътуващи възпитаници в този рейс е 458 лв.. Оказва се обаче, че част от тях са принудени да си доплатят в допълнение по 20 евро на нощувка, с цел да са и към този момент в хотела. Другите, които не са създали този избор, са останали в бунгалата /и те са заплатили същата сума/. Разполагаме със снимков материал на бунгалата вътре, фотоси, които по нищо не дават отговор не тези от хотела показани в офертата на компанията.



Проведени са няколко диалози с шефа на компанията господин Стамов - за паниката ни към това настаняване. Никъде в офертата не е посочено настаняване в бунгала. Същият, ни заяви, че " ръководителите на децата са настанени в хотела и няма никакъв проблем “. Препрати ни за диалози с лица с имена - Стефан /екскурзовод/ и Мариела/работела на рецепцията/ в хотела да уточним от какво не са удовлетворени децата ни, тъй като самият той е в Слънчев бряг. Часове по-късно още веднъж правихме опити да се свържем, само че телефоните бяха изключени.

На 27.05.2017 година лицето Стефан удостовери настаняването на учениците ни в бунгала, като отхвърли да са поискани по 20 евро в допълнение за една нощувка в хотела на човек, а в това време ръководителите обитават в същия хотел, а децата в бунгала. И тук въпросът е платили ли са ръководителите спомагателна цена за една нощувка от 20 евро на човек, или има двоен стандарт - един за ръковдителите и един за учениците - зрелостници. Същия екскурзовод Стефан отхвърли да носи виновност за протичащото се на остров Корфу и трансферира отговорността към господин Стамов-управител на туристическата организация. Разбрахме от свои източници, че деца, пътуващи със същата компания от различен град, са в същото състояние. Ние ще потърсим правата си по метод, който намерим за верен, само че се питаме докога ще продължава това.....и докога някой ще се подиграва с нашите деца? Докога ще има родители, които ще заплащат за нещо, което децата им няма да получат?

С почитание, Родители на зрелостници "

На посочения в офертата телефон никой не отговори на повикването. Малко по-късно служителят на " Фанагория Травъл " Кирил Стамов позвъни назад и изясни, че в актуалните хотели " бунгалата са част от хотелската част ". " Тези, които са реагирали, че не желаят в бунгало, са били незабавно настанени в хотела, без да им се желае никакво доплащане. Доплатили са единствено една двойка, които са желали по-луксозна стая ", изясни той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР