Българске гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична

...
Българске гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична
Коментари Харесай

Нашенец нахлу в женска WC да снима как деца правят секс и стана страшно СНИМКИ

Българске жител направи признания, че е нахлул в женска обществена тоалетна в Глазгоу с желание да снима по какъв начин възпитаници вършат секс.

32-годишният Михаил Илиев твърди, че е приготвил камерата на телефона си, с цел да снима 14 годишно момиче и 15-годишно момче "как го вършат ", оповестява greenocktelegraph.co.uk.

Илиев описа пред локалните управляващи, че младежите са се държали необичайно все едно или ще вършат секс, или ще крият мъртвец. Постоянно са влизали и излизали от тоалетната, по тази причина решил да види какво се случва.

"Исках да ги снима. Хванах ги по време на половия акт. Започнах да приказвам на български. Изкрещях: "Безсрамници, това е социална тоалетна ", споделя нашенецът.



Момичето е декларирало пред съда, че е била единствено в тоалетната в нощта на 22-ри май, когато е осъществено закононарушението. Тогава Илиев нахлул и се опитал да я насили полово, като я сграбчил за задните елементи.

Илиев твърди, че момичето е флиртувало с него, като непрекъснато е търсело контакт с очи и е играело с косата си.

Българинът споделя, че дружно с по-възрастен другар са наблюдавали двойката до тоалетната, с цел да схванат какво тъкмо вършат там. Той споделя, че се усеща компрометиран и комплициран от изказванията, че е флиртувал с момичето.

Илиев е споделил в локалното полицейско ръководство, че не е съумял да снима видео, тъй като батерията на телефона му е паднала.



Прокурор Франки Морган разгласи думите му за "удобни " и го попитал за какво е наблюдавал децата в тоалетната и дали това е държание на един компрометиран мъж.

"Хората са разнообразни. Ние всички сме разнообразни ", дава отговор Илиев.

Въпреки обясненията на Михаил, локалният прокурор е сигурен, че се е опитал да извърши полово посягане против момичето.

Приятелят на 14-годишната госпожица е дал показания, че я е чул да крещи и да го вика от тоалетната. Според него е имало физически контакт сред Михаил Илиев и момичето. Съдът е напрвил ДНК тест, който отхвърля сходни обвинявания.

Майката на пострадалата твърди, че щерка й е треперела и е била доста изплашена след срещата с нашенеца.

Шериф Кели счита, че нашенецът е отговорен по обвиняване за задържане по застрашителен или принудителен метод, който може да накара човек да изпита боязън или паника.

Обвинението за полово посягане не е потвърдено.

Окончателната присъда на Илиев ще стане ясна при започване на октомври.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР