Българске гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична

Българске гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична ...

Нашенец нахлу в женска WC да снима как деца правят секс и стана страшно СНИМКИ.


Българске гражданин направи самопризнания, че е нахлул в женска публична тоалетна в Глазгоу с намерение да заснеме как ученици правят секс.

32-годишният Михаил Илиев твърди, че е приготвил камерата на телефона си, за да снима 14 годишно момиче и 15-годишно момче "как го правят", съобщава greenocktelegraph.co.uk. 

Илиев разказа пред местните власти, че младежите са се държали странно все едно или ще правят секс, или ще крият труп. Постоянно са влизали и излизали от тоалетната, затова решил да види какво се случва.

"Исках да ги заснема. Хванах ги по време на сексуалния акт. Започнах да говоря на български. Изкрещях: "Безсрамници, това е обществена тоалетна", разказва нашенецът. Момичето е заявило пред съда, че е била само в тоалетната в нощта на 22-ри май, когато е извършено престъплението. Тогава Илиев нахлул и се опитал да я насили сексуално, като я сграбчил за задните части. 

Илиев твърди, че момичето е флиртувало с него, като постоянно е търсело контакт с очи и е играело с косата си. 

Българинът разказва, че заедно с по-възрастен приятел са проследили двойката до тоалетната, за да разберат какво точно правят там. Той споделя, че се чувства засрамен и объркан от твърденията, че е флиртувал с момичето.

Илиев е споделил в локалното полицейско управление, че не е успял да заснеме видео, защото батерията на телефона му е паднала. Прокурор Франки Морган обяви думите му за "удобни" и го попитал защо е проследил децата в тоалетната и дали това е поведение на един засрамен мъж. 

"Хората са различни. Ние всички сме различни", отговаря Илиев. 

Въпреки обясненията на Михаил, местният прокурор е сигурен, че се е опитал да извърши сексуално посегателство срещу момичето. 

Приятелят на 14-годишната девойка е дал показания, че я е чул да крещи и да го вика от тоалетната. Според него е имало физически контакт между Михаил Илиев и момичето. Съдът е напрвил ДНК тест, който отхвърля подобни обвинения. 

Майката на потърпевшата твърди, че дъщеря й е треперела и е била много изплашена след срещата с нашенеца. 

Шериф Кели смята, че нашенецът е виновен по обвинение за задържане по заплашителен или насилствен начин, който може да накара човек да изпита страх или тревога.

Обвинението за сексуално посегателство не е доказано.

Окончателната присъда на Илиев ще стане ясна в началото на октомври. 

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg