Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата преговаря за мач с Анди Руис

Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев е напът да се изправи против новия международен първенец в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис през ноември в Лас Вегас.
 Победата на Руис обърка проектите на Кубрат
Това разгласи пред " Тема Спорт " персонално Кобрата от Съединени американски щати. Той призна, че към този момент са стартирани договаряния в тази посока. Българинът е наложителен кандидат за пояса във версия IBF. Евентуален дуел сред двамата може да се организира през ноември в Лас Вегас.

Ако въпреки всичко от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Антъни Джошуа, то Кобрата ще излезе против идващия в ранглистата на федерацията - Агит Кабайел, а Руис ще загуби купата си служебно.

" Тайсън Фюри? Не, няма по какъв начин да боксирам с него за тази купа, тъй като той е много по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно.

Ако Руис въпреки всичко се реши на ход за рeванш с Джошуа, ще боксирам със идващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко самообладание и всичко ще си пристигна на мястото ", сподели Пулев.

BREAKING: Andy Ruiz Jr has been ordered by the IBF to begin negotiations with mandatory challenger Kubrat Pulev. Purse bids will be called on July 15th if a deal has not been agreed. Source: @danrafaelespn
— Boxing Kindgom (@BoxingKindgom14) June 3, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР