Българската звезда в тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Българската звезда в тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се разкая за грешката с Джени Суши и отправи послание

Българската звезда в тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев още веднъж се разкая за случката с репортерката Джени Ривало преди няколко месеца, когато си разреши да я целуне по време на изявление.
Той разгласи, че е приключил курса за полов тормоз, който беше длъжен да посети. По думите му курсът е бил два часа.
" Той ми оказа помощ да схвана по-добре, че случаят от 23 март сред мен и журналиста Джени Равало беше изцяло неудобен ", написа Пулев във " Facebook ".
Преди три месеца той целуна Равало в края на малко изявление след успеха си против Богдан Дину в първия си мач в Съединени американски щати.
Джени Суши, нае известния юрист Глория Олред и двете желаеха наказване за българина. Впоследствие спортната комисия в Калифорния спря правата му, санкции го и го задължи да посети учебен курс, обвързван със половия тормоз.
На 22 юли Пулев още веднъж би трябвало да се яви пред комисията, с цел да потвърди, че е бил на курса, тъй като в противоположен случай наказването му ще се удължи на 12 месеца.
Преди два дни Равало съобщи, че Пулев и промотърът му в Съединени американски щати Боб Аръм " очевидно не схващат какво е полов тормоз ". Тя и Олред останаха недоволни от изявление на ръководителя на компанията " Топ ранк ".
Какво още описа за курса Кубрат Пулев и апелът към почитателите му вижте в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР