Българската звезда в свободните боеве – Благой Иванов-Багата, ще се

...
Българската звезда в свободните боеве – Благой Иванов-Багата, ще се
Коментари Харесай

Mtel Sport 2 показва на живо защитата на титлата на Багата


Българската звезда в свободните боеве – Благой Иванов-Багата, ще се опита да направи следващата си сполучлива отбрана на купата в тежка категория в Professional Fighters League.

Двубоят е в ранните часове на четвъртък против петък – от 2:00 часа, и ще се предава директно по Mtel Sport 2.

Съперник на Багата ще е бразилският деец Кайо Аленкар, който, сходно на българина, има единствено една единствена загуба в професионалната си кариера. Мачът ще е част от Галавечер №4 на Professional Fighters League и ще се състои в американската столица Вашингтон.

Галавечерта има исторически темперамент, защото за първи път в историята на свободните боеве приходите от мача ще бъдат дарени за благотворителни цели.

Първоначално Иванов трябваше да пази купата си против американеца Джаред Рошолт, само че при започване на септември от PFL смениха противника му на бразилеца Кайо Аленкар.

Досега в професионалната си кариера в свободните боеве Багата има 15 победи и една единствена загуба – от Александър Волков през 2014 година През 2015 година българинът победи Смеалиньо Рама и завоюва шампионския пояс в тежка категория на Professional Fighters League. Оттогава Иванов има три сполучливи отбрани на купата, като последната от тях пристигна тази година – през месец март против Шон Джордан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР