Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев призна, че не

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев призна, че не
Коментари Харесай

Кобрата не одобрява голите снимки на Андреа

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев призна, че не утвърждава голите фотоси на приятелката си Андреа. Певицата доста обича да се снима с нищожно облекло и това нееднократно е ставало мотив за кавги с Кобрата.

“Карали сме се, ултиматум съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези фотоси само че... Някой път ще ми кипне и ще стане ужасно, съобщи Кубрат пред камерата на На кафе. - Аз съм зодия телец и съм доста толерантен, само че когато премине една граница, един миг, когато мине, става ужасно и тя би трябвало да внимава да не минава тази граница...

Андреа е певица, доста е надарена. Прави доста интернационалните планове, има доста почитатели и това не е инцидентно. Тя е доста същински, прекрасен човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи фотоси, евтини фотоси.”

Официалният кандидат за международната купа на IBF разяснява и държанието на Андреа по време на мача му с Хюи Фюри.

“Андреа е прочувствена като всяка жена, единствено че тя е малко повече прочувствена. За страдание, не може или не желае да се преборва с тези страсти. В залата напрежението е голяма, изключително за непосредствен човек. Тя може би искаше да се качи на кръга. Сестра ми сподели, че няма да пристигна, тъй като не може да го гледа това нещо.”, сподели Кобрата.

Източник: Спортал
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР