Българската звезда в кеча зад Океана - Александър Русев, сътвори

...
Българската звезда в кеча зад Океана - Александър Русев, сътвори
Коментари Харесай

Бг кеч звездата с рога Александър Русев изскочи от сватбена торта и преби любовника на жена си! Лесбо страсти белязаха събитието

Българската звезда в кеча зад Океана - Александър Русев, сътвори невиждано шоу. Известният като вманиачен почитател на Локо Пловдив бабанка се бе скрил в сватбената торта по време на гала. Всъщност, на събитието брачната половинка на Русев - русата хала Лана, трябваше да каже заветното " Да " на новия си любим - Боби Лешли. 

Чернокожият кечист и Лана таман се готвеха да се врекат, когато изведнъж се появи сексапилната Лив Морган. Кечистката се изясни в обич на Лана, а публиката ахна. Оказа се, че сред двете е имало интимни лесбо-ласки. Лана обаче не отвърна на възприятията на Лив и даже се хвърли да я бие. Двете се вкопчиха в нечовечен женски пердах и едвам бяха разтървани.Когато пристрастеностите се поуталожиха церемонията можеше да продължи. Вместо това обаче пристигна мигът на Русев.

Пловдивчанинът изскочи от сватбената торта и пречука от пердах Боби Лешли, който му открадна дамата. Не се зане по какъв начин ще продължи сапунката в кеча, който наблюдават стотици милиони по света.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР