Българската звезда в бокса Кубрат Пулев коментира решението на Атлетическата

...
Българската звезда в бокса Кубрат Пулев коментира решението на Атлетическата
Коментари Харесай

Кубрат: Ако знаех какво ще последва, нямаше да докосна Суши

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев разяснява решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния да му спре правата за идващите шест месеца. Според него, това е просто част от пътя, по който е поел, а точно да се цели в международната купа в тежка категория.

"Това нещо е, което в допълнение ме обогатява. Това е част от пътя към моята цел, а тя е да стана международен първенец в тежка категория. Така че тия неща за мен са естествени, беше забавно. В този миг бях прочувствен, изцяло обикновено, в случай че и тогава не съм прочувствен, не знам по кое време би трябвало да съм ", съобщи Пулев извънредно пред NOVA.

Той разяснява и самото чуване, като съгласно него е трябвало да бъдат позволени и въпросите от неговия щаб за държанието на Джени Суши преди и след въпросната прословута целувка. Според Кобрата, това е част от истината и тя е трябвало да бъде чута.

"Трябваше да бъдат позволени въпросите за държанието ѝ на афтърпартито, тъй като това е част от истината. Нещата не са единствено самото деяние, имат си и последици. От тези последици се схваща каква е същинската фактология, това е част от нещата, действителната истина. Всички търсим истината. Именно по тази причина беше това чуване, да се разбере истината и по тази причина трябваше да се чуят и тези неща, само че те счетоха, че не е належащо. "

"Не считам, че ще се стигне до нещо, което те да получат (за пари). Най-важното е, човек с цел да желае да вземе, би трябвало да даде. Те желаят да вземат нещо, при изискване, че те не са дали нищо. Искат един тип да ми спрат правата. Ми хубаво, дано ги спрат, само че на какво съображение. Грешката е неточност, скърбя, извиних ѝ се пред комисията, извиних ѝ се и на нея, и на адвокатката ѝ, и на цялото общество ", показа още Пулев.

Въпреки наложеното наказване, пострадалата Джени Суши изрази съществено подозрение, че българският боксьор съжалява за действието си. Пулев обаче разгласи, че си е взел поуките и няма желание да продължава да се извинява за делото си.

"Аз си осъзнах грешката, тя дали ми има вяра, или не, не мога да ѝ се оправдавам непрекъснато. Аз въпреки всичко си имам своето достолепие и на колене няма да ѝ падам, нито ще им целувам ръцете, аз ръце не целувам. Аз съм си аз, одобрявам си грешката, само че в последна сметка нито съм направил ликвидиране, нито съм направил нещо подсъдимо ", съобщи той и показа по какъв начин би реагирал след изявлението, в случай че знаеше какво ще се случи.

"Ако знаем бъдещето, сигурно шяхме да го изживеем по различен метод. Но по тази причина сме забавни хората, по тази причина всички ценим и обичаме живота и никой не желае да умира. От днешна позиция - нямаше да я докосна. Аз съм същински човек и това, което мисля, това споделям. Именно по тази причина самичък си навличам проблеми, само че това съм аз. "

"Много неща научих от този случай. Смятам, че този мач с Джошуа ще се организира, въпреки и малко по-късно. Сега продължаваме нагоре към върха ", показа Кобрата пред NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР