Българската звезда на тениса Григор Димитров отново засипа с похвали

...
Българската звезда на тениса Григор Димитров отново засипа с похвали
Коментари Харесай

Гришо: Агаси и Щепанек ми инжектираха доза оптимизъм

Българската звезда на тениса Григор Димитров още веднъж засипа с похвали треньорския тандем, който в този момент се грижи за кариерата му. В края на 2018 година със препоръки стартира да се включва Андре Агаси, а неотдавна към него се причисли и Радек Щепанек.

Според Гришо, който направи много неуверен сезон досега, двамата са го инжектирали с доза оптимизъм и се усеща ужасно сега. Той стартира с победа присъединяване си на втория за годината шампионат от Големия шлем - Ролан Гарос, въпреки да му трябваха пет сета и над три часа, с цел да се оправи с 317-ия в света Янко Типсаревич.

"Андре и Радек са една страхотна пакетна договорка за мен ", показа през смях Димитров пред "Франс Прес ". "Те ми инжектираха по този начин нужната доза възторг и позитивизъм. Имаме страхотна връзка с тях, познавам ги от доста години ", показа Гришо и разкри по какъв начин се е стигнало до съдействието.

"Започнахме да приказваме малко по-често и да обсъждаме какъв брой седмици ще ни трябват, какъв брой седмици ще работим дружно. Сега всичко това е в предишното и работим прелестно. Андре и Радек се схващат прелестно, тъй че имам страхотна пакетна договорка ", съобщи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР