Българската звезда на тениса Григор Димитров и бившата номер едно

...
Българската звезда на тениса Григор Димитров и бившата номер едно
Коментари Харесай

Гришо продължил купона със Серина и след галерията

Българската звезда на тениса Григор Димитров и някогашната номер едно при дамите Серина Уилямс са имали още една пресечна точка в нощта на четвъртък против петък в Лондон. След като по-рано денем бяха дружно с Новак Джокович на галерия в изложба в Мейфеър в Лондон, след това са траяли купона.

Те бяха измежду специфичните посетители на дизайнера Върджил Абло по време на проведеното от него празненство "Live at the Nightclub ". Освен именитите тенисисти, на този ваучър имаше и куп звезди от шоубизнеса и риалити-индустрията на Острова.

Върджил Абло отдели време да се снима с всеки от именитите си посетители, преди да се качи зад пулта и да стартира да пуска самичък музиката на събитието. Интересното е, че Серина и Григор позираха дружно един до друг с дизайнера.

В предишното се говореше, че Димитров и Уилямс са имали връзка, която обаче по този начин и не беше оповестена публично. Таблоидите са безапелационни, че една от аргументите американката да не понася Мария Шарапова е точно връзката ѝ в предишното с Гришо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР