Българската звезда на свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Българската звезда на свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата: Следвам знаците на баба Ванга

Българската звезда на свръхтежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев приказва в предаването „ Тази заран “ по bTV. Кобрата направи включване по „ Скайп “, като разговаряше в ефир, седейки на земята. Пулев, който чака завършването на договарянията за мач с Антъни Джошуа, разяснява обстановката с визата си за Съединени американски щати и заяви мястото, на което се намира сега.

„ Сега съм в Берлин. Тук се намирам. Ванга е споделила, че би трябвало да се следват знаците. За мен това е знак, че би трябвало да се приготвям в Европа, а не в Америка “, разгласи Кубрат Пулев. „ Винаги съм благополучен! Дори на летището в Чикаго бях ухилен. Хората от граничната полиция даже желаеха да се снимаме. Бяха учтиви. Никакви други проблеми не е имало. Не знам какво значи депортиран. Бях телепортиран от самия себе си. Имаше някакъв проблем, който и американците не съумяха да уточнят. “

„ С тази виза, която е В1/В2, към този момент пет години влизам в Щатите. Моите юристи споделиха, че с тази бизнес-туристическа виза мога да играя мачове в Америка. Още преди последния ми мач сме подали документи за работна виза, само че нещата се бавят. Няма никакви опасности за бъдещите ми визити в Съединени американски щати. Не се тормозя, а очаквам работната виза. Аз не съм споделил, че отивам там да работя, а да упражнявам и да се приготвям. Не знам за какво се появи този проблем. Аз не виждам драма “, добави Кобрата, представен от Блиц.

„ Гледах мача сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър в Щатите по малкия екран, по-късно отидох на ресторант. Фюри не беше по-добър, а просто Уайлдър не беше нужното равнище. Каза, че костюмът, с който излязъл на кръга бил прекомерно тежък и това повлияло. Ще има трети мач сред тях през месец май. Затова пропада пъкления проект на Еди Хърн да ме прескочи и да провежда мач с Фюри или Уайлдър.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР