Българската звезда на световния волейбол Матей Казийски отправи специално послание

...
Българската звезда на световния волейбол Матей Казийски отправи специално послание
Коментари Харесай

Матей Казийски със специално послание към талантите от международния турнир Звезди на бъдещето

Българската звезда на международния волейбол Матей Казийски насочи особено обръщение към гениите, които се включват в дебютното издание на мощния интернационален шампионат по волейбол "Звезди на бъдещето ", проведен от Левски София.

"Поздравявам всички участници на шампионата "Звезди на бъдещето ". Пожелавам им триумф и нека станат положителни мачове ", сподели Матей Казийски и изпрати специфични поздрави от Бразилия, където сега е неговият Итас Трентино (Тренто) за борбите от международното клубно състезание.

Обръщението от Матей Казийски към надарените волейболисти е част от концепцията - с изключение на подрастващите да имат опция за мачове с интернационалните тимове от страни, обичайни сили във волейбола, да получават и мотиви за в допълнение ентусиазъм по пътя си към огромния спорт.

Българските момчета и девойки ще се изправят против мощни тимове от Италия, Русия и Сърбия. Матей Казийски е първенец на Италия и Русия, както и на Турция, и Япония - волейболен кумир по целия свят. Той е международен клубен първенец, победител в Шампионската лига, избиран за волейболист номер 1 на Европа, притежател на редица влиятелни награди.

Първото издание на интернационалния шампионат "Звезди на бъдещето " ще се организира на от 18 до 20 декември. Домакин е спортна зала "Левски София ". Участват общо 12 тима - за момчета и девойки до 15 години.

Участници при момчетата са Волей Тревизо (Италия), Цървена звезда (Сърбия) и Москва (Русия), а с изключение на домакините от Левски София от българска страна са поканени още Волейболна академия "Стойчев - Казийски " и Виктория Волей.

Участници при девойките са Цървена звезда (Сърбия), Ника (Русия) - водеща волейболна школа в Москва, а от българска страна ще вземат участие домакините от Левски София, Марица (Пловдив), ЦПВК и ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР