Българската звезда на световния тенис Григор Димитров е заявил участие

...
Българската звезда на световния тенис Григор Димитров е заявил участие
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе на турнира в София през 2020 г.

Българската звезда на международния тенис Григор Димитров е декларирал присъединяване в петото издание на Откритото състезание на София - единствения шампионат от календара на мъжката професионална асоциация (АТР) в България. През 2020 година " София Оупън " ще се организира от 27 септември до 4 октомври в зала " Арена Армеец ".

" Развълнуван съм и съм доста благополучен, че се завръщам да играя в София тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими.  Подкрепата от всички почитатели и да играя пред тях – това беше просто необикновено. Очаквам с неспокойствие да видя всички в " Арена Армеец " през септември 2020 година ", съобщи Григор в особено послание, публикувано от уредниците.

За Димитров това ще е второ присъединяване в конкуренцията след 2017 година, когато завоюва купата. През 2018 година първенецът не съумя да пази трофея си поради контузия в дясното рамо. През 2019 година първата ни ракета реши да не включва конкуренцията в графика си, а и по същото време още веднъж се бореше с болки в проблематичната става (до предишния сезон " София Оупън " се организираше при започване на февруари).

" Щастлив съм, че можем да отпразнуваме с всички почитатели на тениса в България прелестната вест, че Григор Димитров ще взе участие на " София Оупън 2020 " - разяснява ръководещият шеф на притежателя на правата върху българския шампионат " Брандплюс Инк. " Барат Годхинди. - От 39 шампионата от сериите " АТР 250 " през предходната година " София Оупън 2019 "   беше един от най-силните. От 2020 година шампионатът към този момент е в нов слот от календара на АТР и ще започва през септември. Целта ни е да продължаваме да развиваме " София Оупън ".

Президентът на българската федерация по тенис Стефан Цветков също се обърна към почитателите:

" Петото издание на " София Оупън " в действителност дава обещание да е извънредно завладяващо за фантастичната българска аудитория. Участието на Григор Димитров е доста значимо и за хилядите деца, които ще имат опция да се допрян до най-хубавия български тенисист. Дай Боже да запалителен още доста деца по тениса, тъй като това е наша съществена задача. Пожелавам на Григор Димитров през 2020 година да завоюва втората си купа от " София Оупън ", а новото повдигане на трофея над надписа " София " пред почитателите в " Арена Армеец " да бъде част от пътя му за завръщане там, където е бил и където му е мястото в международния тенис. "

Първите билети за Откритото състезание на София през 2020 година ще бъдат пуснати в продажба на следващия ден (14 януари) в 10:00 ч. на уеб страницата и в комерсиалната мрежа на Eventim.bg. Първоначално ще се продават единствено пакетни пропуски за цялата седмица на цени в три категории според от местата в залата: 165 лева, 235 лева и 315 лева Билети за обособените дни ще се оферират на по-късен стадий.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР