Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще получи обратно

...
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще получи обратно
Коментари Харесай

Пулев изпълни изискванията и чака лиценза си до дни

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще получи назад лиценза си да се бие на територията на щата Калифорния, а и на Съединени американски щати като цяло, напълно скоро. В това увери неговият промоутър Боб Аръм, който води организацията Top Rank, с която Кобрата подписа през декември предходната година, написа " Гонг ".

``
реклама 

88-годишният деец разкри, че българинът е покрил всички условия на Атлетическата комисия, която суспендира лиценза му за шест месеца, считано от 23 март. Наказанието му беше наложено след недоволство от американската журналистка Джени Суши, която беше целуната по устата от Кубрат след мача му с Богдан Дину. 

Той трябваше да мине специфичен курс против полов тормоз, както и да взе участие в симпозиум против насилието на работното място. Пулев към този момент е получил всички нужни документи и на идващото съвещание на комисията на 22 юли би трябвало лицензът му да бъде възобновен. 

" Кубрат трябваше да направи две неща. Едното беше да премине курс против половия тормоз, на който аз го придружих и който той мина сполучливо. Вече имаме и документа от Университета в Калифорния. Всичко е тъкмо по този параграф. "

" Второто беше да взе участие на симпозиум дружно с представители на медиите, в който се говореше за оказването на полов тормоз против журналистки на работното им място. Той се организира на 3 юли и получих увещание от Университета в Калифорния, че всичко е минало по конец. "

" Така че той завърши и с второто условие от Комисията за възобновяване на лиценза му. И по тази причина съгласно мен той ще получи без проблем назад лиценза си на съвещанието ѝ на 22 юли и ще можем скоро да му уредим мач ", съобщи Боб Аръм. 

Малко преди Кобрата да завърши с курсовете, Джени Суши имаше конференция, на която го упрекна, че не си е взел поука, както и изригна против Боб Аръм и изиска и неговият лиценз да бъде лишен също. Но именитият промоутър дефинира дейностите ѝ като обезверени и разкри, че е бил изритан от нея от събитието. 

" Тя ме изрита от конференцията, аз желаех да отида и да задам въпроси. Това единствено демонстрира отчаянието ѝ и демонстрира, че осъзнава какви нелепости е натворила. Сексуалният тормоз е същински проблем и той би трябвало да бъде решен вееднъж вечно. Но тя осъзнава, че казусът беше раздухан доста отвън действителните му пропорции и няма нищо общо със половия тормоз ", показа още Аръм. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР