Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев коментира предстоящия си

...
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев коментира предстоящия си
Коментари Харесай

Пулев: Защо да не нокаутирам Джошуа, Дину не е лек опонент

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев разяснява идния си мач с Богдан Дину. Според Кобрата, румънецът е доста мощен противник, само че той е подготвен да го победи. В момента той се готви в Лас Вегас и разкри какво му харесва в Града на изкушенията, като призна, че няма доста време да се отдаде на тях поради натоварения си с тренировки график, оповестява " Гонг ".

``
реклама 

" Това е първият ми професионален мач в Съединени американски щати, само че преди седем години съм имал мач в Чикаго като дилетант. Чувствам се доста добре. Лас Вегас е доста хубав и забавен град, доста ми харесва, тъй като има толкоз доста хора, международен е, подготвителният ми лагер е тук, има една от най-хубавите зали. "  

" Всичко ми харесва тук, само че нямам доста време, тъй като всеки ден упражнявам, по няколко пъти дневно освен това. Само някои съботи почивам, само че тогава излизам единствено с другари или брат ми да попазаруваме, да похапнем на открито. "  

" Любимата ми храна е месо, салата, тук има доста хубава храна и ми харесва. Не хапвам доста пица, тъй като не е добра за мен, само че тук има страхотни места за ястие в Лас Вегас. Най-важното е да си благополучен, мен боксът ме прави благополучен. "  

" Имам доста добър спаринг-партньор тук, споделя се Рафаел Зумбано-Лав, всеки ден е тук. Има хора, които споделят, че ще са тук да се боксираме, само че не идват. Затова доста обичам Зумбано, тъй като той постоянно е с мен. "  

" Опонентът ми не е лек, мисля, че има 18 борби и единствено една загуба. Силен и рисков е, само че аз съм друго " равнище " (бел. ред. сподели го на български), друга класа. Ще бъде един забавен мач и значимото е постоянно да сме щастливи ", съобщи Кобрата и се закани на хегемона в тежка категория Антъни Джошуа. Според него може да има мач сред двамата до една година и той може да го нокаутира. 

" Сега е доста забавно в тежка категория, тъй като се върна Тайсън Фюри, Уайлдър е мощен. Има прекалено много мощни боксьори, а не както беше преди, единствено Кличко да държи всичко. Аз в този момент съм наложителен кандидат на Антъни Джошуа и би трябвало да се бием. "  

" Мисля, че Антъни ще бие с лекост Джарел Милър. Аз имам обезпечен мач с Джошуа, тъй като съм №1 в IBF. Може би тази, може би идната година ще се срещнем. Точно в този миг съм доста мощен и съм доста добре механически, доста съм интелигентен, това е доста значимо за огромния кръг. "  

" Според мен, нуждая се единствено от добра подготовка, добър спаринг-партньор и по-късно мога да срещна Джошуа. Виждам грешките му, тъй като всеки човек прави такива - дали дребни, дали огромни. Виждам ги, ще му ги покажа на кръга и светът ще види, че съм най-хубавият. "  

" По-добър съм от Джошуа, тъй като механически съм доста добре, пресирам, мощен съм. Той не е Железният човек, а това е бокс. Един удар е задоволителен и е доста значимо, когато се бием, да се обръща внимание на дребните елементи. Затова съм по-добър. Защо да не го нокаутирам? ", показа Пулев и разяснява боксовото представление на предходната година Фюри-Уайлдър.  

" Не мисля, че Уайлдър и Фюри ще имат реванш, тъй като той е доста рисков и за двете страни и никой не би желал да загуби. Дионтей Уайлдър ще има мач с Доминик Бризийл, което е просто като един мач на шах. Няма да е толкоз сериозен и същински. Трябва да има реванш с Фюри. Не знам за какво Уайлдър не желае реванш с Фюри. "  

" Първият мач беше за Фюри, тъй като от самото начало беше по-добрият. Но с този нокдаун най-после нещата се трансформираха. Мисля, че в идващ мач Фюри ще победи, когато този мач се случи. Шансовете им са 50:50 въпреки всичко, тъй като са страхотни бойци ", показа Кобрата и най-после изрази подготвеност да срещне Фюри. 

" Аз съм подготвен да се удрям с всеки боксьор, подготвен съм да се срещна и с Тайсън Фюри. Той има същия жанр като Хюи Фюри, единствено че не е толкоз елементарен противник ", съобщи Пулев пред NBS. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР