Българската звезда на футбола Димитър Бербатов от година и половина

...
Българската звезда на футбола Димитър Бербатов от година и половина
Коментари Харесай

Фенове на Юнайтед зоват: Искаме Бербатов в отбора ни!

Българската звезда на футбола Димитър Бербатов от година и половина не е играл футбол, само че към момента не е оповестил публично края на кариерата си. Въпреки това той не стопира да показва в обществените мрежи, че не е не запомнил по какъв начин се играе най-популярният спорт и тъкмо това провокира възторг измежду почитателите на един от някогашните му тимове - Манчестър Юнайтед.

Привържениците на "червените дяволи " полудяват от възторг всякога, когато нападателят пусне някое видео с уменията си, към този момент демонстрирани най-вече в домашни условия със фамилията. И част от тях не стопират да зоват в обществените мрежи, че желаят още веднъж да видят благоевградчанина с аления екип.

Според тях, даже на 38 години, той показвал в пъти по-добри качества от Ромелу Лукаку и приканват мениджъра Оле Гунар Солскяер да разкара белгиеца и на неговото място да ангажира българската звезда. Такова нещо обаче надали ще се случи.

Бербо носи екипа на Юнайтед сред 2008 и 2012 година Докато беше на "Олд Трафорд ", а и като цяло в Премиършип, медиите не спираха да го разказват като ленив, тъй като не тича като Уейн Рууни или Кристиано Роналдо, само че постоянно са се възхищавали на безспорните му качества. Години по-късно мнението на Албиона за него е същото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР