Българската звезда на Евровизия Виктория и екипът ѝ отбелязват днес

...
Българската звезда на Евровизия Виктория и екипът ѝ отбелязват днес
Коментари Харесай

Виктория от Варна с равносметка година след обявяването ѝ за представител на България на Евровизия

 Българската звезда на Евровизия Виктория и екипът ѝ означават през днешния ден една година от оповестяването ѝ за български показал на най-голямата музикална конкуренция в света. В искрено изявление в YouTube канала на надарената певица, тя приказва откровено за компликациите, през които е минала през последната една година, както и за метаморфозата ѝ като човек и актьор.

Виктория споделя: " За една година мисля, че има много огромна смяна в мен. Трябваше да мина през доста страсти и доста работа. Досега не ми се беше случвало да работя толкоз доста, тъй като не съм имала такива огромни събития в живота си. Това първоначално ми се стори много стресиращо, само че след това осъзнах, че в действителност е доста хубаво, тъй като ми дава доста. Научих се да бъда по-уравновесена като човек и да одобрявам нещата по-леко. Преди ги одобрявах много прочувствено. Чувствам се едно ходило нагоре като човек. "

Младата певица от Варна беше огромният любимец за успеха на състезанието Евровизия 2020 преди той да бъде анулиран. Песента ѝ “Tears Getting Sober " завоюва благосклонностите на музикалните почитатели от цяла Европа.

Последните 12 месеца обаче не са били доста лесни за Виктория: " Откакто анулираха Евровизия не съм слушала " Tears ", в случай че не съм я чула някъде по радиото. Не мога да си я пусна да я изслушам. Още не съм претърпяла това, че не мога да я изпея следващата година. “

Виктория приказва и за най-тежките си моменти: " Доста постоянно съм имала моменти на уязвимост около цялата тази отговорност, която нося. И доста постоянно има огромен хейт. В началото не ми повлия добре. Гледах да съм повече непукист, само че имах моменти, в които се сривах. Не мисля, че има човек, който да не се влия когато някой го наскърбява. “ 

Преди по-малко от седмица Виктория показа новото си музикално видео към песента “Ugly Cry ". Клипът споделя за тежката цената на славата, която всеки актьор би трябвало да заплати. " Ugly Cry " е една от композициите, с които България може да вземе присъединяване на Евровизия 2021 в Ротердам. Според разпоредбите на състезанието, всяка песен, която е оповестена след 1 септември, може да вземе присъединяване през месец май, когато близо 200 милиона души ще вперят взор към изпълнителите на Евровизия 2021.

Музикалното видео на “Ugly Cry ":
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР