Българската звезда Мария Бакалова започва снимки за нов филм в

...
Българската звезда Мария Бакалова започва снимки за нов филм в
Коментари Харесай

Мария Бакалова снима трилъра Електра в Италия

Българската звезда Мария Бакалова стартира фотоси за нов филм в Италия, заяви Deadline. Номинираната за " Оскар " актриса ще се снима в трагичния трилър " Електра ", дело на режисьорката Хала Матар. Филмът наблюдава историята на публицист, който пътува към Рим, с цел да интервюира фамозен музикант, само че пътешествието приключва с машинация, изменничество и ликвидиране. Дарил Уейн ще бъде в ролята на репортера, Джак Фартинг ще изиграе Майло - звездата музикант, а Бакалова ще бъде Франческа - гадже на Майло и пърформанс актьор. Ако сюжетът има връзка с античната покруса, тя ще да е напълно бегла, написа в. Сега.

Хала Матар е режисьорка от Бахрейн, снимала късометражно кино и видеоклипове за стилните къщи " Шанел ", Вивиан Уесттуд и " Кензо ", в които играят звезди като Кристен Стюарт, Клое Севини и Джони Ноксвил.

" Вълнувам се, че ще фотографирам първия си пълнометражен филм в една от най-красивите страни на света, с този надарен екип ", разяснява дебюта си в огромното кино тя.

Бакалова към момента може да бъде гледана на огромния екран у нас в американската хорър комедия " Убийствена игра " и в българския " Жените в действителност плачат " на Мина Милева и Весела Казакова. Сред идните заглавия в извънредно натоварения ѝ график са " Пазители на галактиката 3 ", чиято премиера Marvel възнамерява за идната пролет, филмът Fairyland, продуциран от София Копола за Netflix, и режисьорският дебют на фамозния комедиант Джери Сайнфелд Unfrosted.

Мария още веднъж ще се снима и в българското кино - в " Триумф " на дуото Кристина Грозева и Петър Вълчанов, финален филм от тяхната сполучлива " обществена " трилогия (след " Урок " и " Слава " ), отдаден на мистериите към дупката в Царичина. Преди да стане интернационално известна с " Борат 2 ", Бакалова извърши дребна роля в техния филм " Бащата ", спечелил огромната премия " Кристален глобус " в Карлови Вари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР