Българската звезда Кубрат Пулев направи нещо много изненадващо след победата

...
Българската звезда Кубрат Пулев направи нещо много изненадващо след победата
Коментари Харесай

Кобрата изуми, целуна репортерка по устата в ефир

Българската звезда Кубрат Пулев направи нещо доста изненадващо след успеха си над румънеца Богдан Дину. Той даде неподготвено изявление пред репортерката на " Вегас Спортс Дейли " Джени Суши, след края на което целуна по устните журналистката. Не е ясно по какъв начин е реагирала на това дългогодишната другарка на Кобрата - певицата Андреа.
Иначе Пулев бе запитан от напористата кореспондентка по какъв начин е съумял да резервира наличие на духа, откакто получи ужасна аркада над лявото око в четвъртия рунд на багра.
Кобрата ще полудее, в случай че научи по какъв начин назовават Андреа в Румъния
" Аз съм подобен темперамент. Бях доста добре квалифициран. Подготовката ми продължи много дълго време. Тактиката и тактиката ми беше доста добра. Бях по-добрият според мен. Аркадата не е проблем, това е просто бокс. Случва се от време на време. Благодаря на моите хора в ъгъла, свършиха добра работа. След нея бях доста по-силен и бях доста по-добър ", разяснява Кубрат, който приказва на британски език.
Запитан дали има вяра, че има късмет да се бие с Тайсън Фюри, българинът отговори с простичкото " да” и целуна Джени по устните. От което тя несъмнено бе сюрпризирана.
Вижте по какъв начин Кобрата целуна репортерката и изуми всички!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР