Българската звезда Григор Димитров се представя великолепно и накара феновете

...
Българската звезда Григор Димитров се представя великолепно и накара феновете
Коментари Харесай

Време е за сметки: Какво може да постигне Григор?

Българската звезда Григор Димитров се показва превъзходно и накара почитателите още веднъж да мечтаят. Заради мощното си присъединяване на шампионата в Лондон е обезпечено, че той ще приключи годината на рекордна за него позиция в ранглистата, въпросът е коя тъкмо.

България има вяра в Григор и триумфа му!

След развиването на дуелите досега, пред нашето момче има голяма възможност да завърши 2017 година в Топ 3! При това единствено зад към момента играещите на корта живи митове Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Няма такова нещо като мач без значение!

За да се случи това, Димитров би трябвало да завоюва идващите си два мача - с Пабло Кареньо Буста и на полуфиналите с Джак Сок. Ако това се случи, даже загуба на финала в Лондон няма да му попречи да е във финалната тройка за годината. Това стана факт след отпадането на Саша Зверев още в групите.

Гришо: Горд съм, че съм българин

След развръзките досега, Гришо си подсигурява най-малко довеждане докрай пред Марин Чилич, който беше огромното отчаяние в Лондон. Ако Доминик Тийм също отпадне в групите, той също ще приключи зад българина, без значение дали нашето момче ще завоюва мач до края на присъединяване си в британската столица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР