Българската земя може да осигури основната прехрана на българския народ.

...
Българската земя може да осигури основната прехрана на българския народ.
Коментари Харесай

Нинова: Българската земя може да осигури основната прехрана на народа ни

Българската земя може да обезпечи главната издръжка на българския народ. " Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя организира среща с специалисти и учени в региона на земеделието и ръководители на аграрни кооперации. Домакин на полемиката бе Клубът на аграрните социалисти.
Целта на срещата е правене на позиция за смяна в селскостопанската политика и правене на различна управническа политика за съвременно земеделие.
Корнелия Нинова се обърна към участниците в полемиката: „ В тази зала събрахме теоретичен и експертен капацитет, който заслужава почит ”.
„ Трябва да решим държавнически въпроса за поземлените отношение, конструкция на на българското земеделие, комерсиалното салдо, субсидирането на националните доплащания за българската земеделска продукция ”, добави Нинова.
„ Земеделието би трябвало да е приоритет в управническата стратегия. Имаме плодородна земя, която да обезпечава главната издръжка на българския народ. Ролята на страната става основна за гарантиране на българското произвеждане ”, акцентира още тя.
Презентация за положението и вероятностите пред българското земеделие показа Румен Георгиев – народен представител в 44-тото Народно заседание и член на Комисията по земеделие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР