Българската волейболна звезда Матей Казийски даде много интересно интервю, цитирано

...
Българската волейболна звезда Матей Казийски даде много интересно интервю, цитирано
Коментари Харесай

Матей Казийски: Ще се върна да живея в Тренто! Преди 10 години щях да кажа, че ще се върна в България

Българската волейболна звезда Матей Казийски даде доста забавно изявление, представено от уеб страницата volleynews.it , от вкъщи си в Тренто, където изкара част от карантината по време на пандемията от ковид. 35-годишният волейболист описа за пандемията, резултатите от това върху волейбола, вероятностите му за идващия сезн и бъдещето му по принцип.
 Радо Стойчев: Искрено се надявам да имам Матей Казийски в тима си
" Почти напълно прекарах карантината тук в Тренто. Когато напуснах Япония, с цел да дойда да играя във Верона, епидемията към този момент се беше развила, само че не беше толкоз необятно публикувана, колкото в Италия. Беше по-опасно да дойда тук, само че се върнах поради работата, без изключително доста проблеми. Просто ни измерваха температурата. Бях седмица, може би 10 дни във Верона, изиграх един мач в Латина и тогава блокираха всичко ", споделя Казийски.

" Създадох си дом и семейство тук в Тренто. Имам прекомерно мощна връзка, с цел да имам подозрения, че ще пребивавам тук след края на кариерата си. Ако ме бяхте питали преди 10 години, щях да ви кажа, че ще се върна в България, само че в този момент Тренто е мястото, където обичам да се връщам ", споделя още българската звезда.  Матей Казийски прекомерно безценен за Верона  Световен първенец сменя Матей Казийски в Япония
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР