Българската тенисистка Елица Костова носи същите гривни за късмет, каквито

...
Българската тенисистка Елица Костова носи същите гривни за късмет, каквито
Коментари Харесай

Гришо и наша тенисистка с еднакви гривни

Българската тенисистка Елица Костова носи същите гривни за шанс, каквито Григор Димитров има на ръката си от доста време. Това са забелязали бдителни почитатели, които се питат коя е новата обич в живота на родната звезда и дали въобще има такава.

``
реклама

Съвпадението може да се окаже напълно закономерно. Гривните са на свободна продажба и всеки, който пожелае може да се снабди с тях, а съдейки по инстаграма на Ели Костова, тя ги е поставила напълно скоро, написа " Гонг ".

Гришо не един път е показвал бижутата, като даже употребява обществените мрежи, с цел да популяризира бижутерски бутици.

Всичко за: Местни избори 2019Виж новите кметове тук

Гривните, които хасковлията носи, са въодушевени от четирилистните детелини. Както е известно те са знак на шанса и триумфа.

Сериозни спекулации за възможна връзка се появиха преди няколко дни сред Григор Димитров и Ализе Лим, поради остарели фотоси, които се появиха в обществените мрежи.

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР