Българската строителна компания Трейс Груп Холд АД ще разшири дейността

...
Българската строителна компания Трейс Груп Холд АД ще разшири дейността
Коментари Харесай

Българската Трейс Груп Холд разширява дейността си в Германия

Българската строителна компания " Трейс Груп Холд " АД ще разшири активността си в Германия, оповестиха оттова посредством БФБ-София. Дружеството е внесло документи за регистрация в сходство с локалното законодателство и сега тече процедура по регистриране на новото юридическо лице.

Новата компания ще бъде взаимна с " М-Стронг " ЕООД, като двете сдружения ще имат равно присъединяване. Тя ще носи името " Trace-M Invest " GmbH ( " Трейс-М Инвест " ООД) и ще бъде с адрес във Висбаден. Управители ще бъдат Недко Младенов (М-Стронг) и Манол Кавръков ( " Трейс " ).

Учреденото в Германия сдружение ще се занимава със профилирани градежи, свързани с построяването и ремонта на автомагистрали, инженерни уреди, висок клас пътища и други обществени планове. Дейността й ще бъде допълвана и с развиване на планове в региона на жилищното строителство,административни здания, офис здания и други публични и частни планове.

" Трейс Груп Холд " показва, че за развиването си ще залага на съдействието с водещи строителни концерни като Zueblin, W&F и други. Очаква се първоначално годишният размер, който ще ръководи новосъздаденото сдружение, да се движи в порядъка сред 30 и 50 млн. евро.

 Сърбия пусна за придвижване предварително сектор от Коридор 10, строен от българска компания
Сърбия пусна за придвижване предварително сектор от Коридор 10, строен от българска компания

До края на годината ще бъде завършена и 50-километровата права от Коридор 11
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР