Българската спринтьорка Инна Ефтимова за втора поредна година ще подкрепи

...
Българската спринтьорка Инна Ефтимова за втора поредна година ще подкрепи
Коментари Харесай

Инна Ефтимова отново подкрепи благотворителна инициатива

Българската спринтьорка Инна Ефтимова за втора поредна година ще поддържа благотворителна самодейност на Клуба на последователите на Левски София - Синя Зона Б18. Този път участничката на Световното състезание в Доха ще застане зад акцията за набиране на средства за дребната Йордана. Синя Зона Б18 ще се включи в акцията за набиране на средства за благотворителната идея с направата на тениските “Дела трябват”, които ще са с цена от 20 лв.. По-късно през годината пък на страницата си във “Фейсбук” почитателите ще провеждат Коледен търг, с който да наберат още средства.

Дани е на 1 година и 9 м., родена с извънредно рядката диагноза - Проксимален бедрен недостиг (Congenital Femoral Deficiency). Изразява се с дисторция на дясното бедро и прогресивно съкращаване на бедрената кост, заради което едното й краче е по-късо от другото с 5 см. Дани не може да върви без особено направени обувки с висока платформа, която поправя разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният потенциал по детска ортопедия доктор Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, Съединени американски щати, се съгласи да организира лекуването и дава гаранция, че с няколко интервенции направени там, тя ще може да върви. Сумата, нужна за тази интервенция, е 184 744 щатски $. Впоследствие ще се наложи втора такава за удължение на стойност 176 498 щатски $.

Това са методите, по които може да помогнете на Дани: Чрез Онлайн платформата - HelpKarma:https://bg.helpkarma.com/…/da-pomognem-na-yordana-da-hodi-5…
Дарителска сметка в лв.: Обединена Българска Банка
IBAN: BG70 UBBS 8002 1084 3315 40
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Йордана Слави Йорданова
DMS YORDANA на номер: 17777
Paypal account: - PayPal: [email protected]
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР