Българската социалистическа партия изпрати своята позиция относно дебат за местните

...
Българската социалистическа партия изпрати своята позиция относно дебат за местните
Коментари Харесай

БСП към ГЕРБ: Агресията не може да замести липсата на аргументи

Българската социалистическа партия изпрати своята позиция по отношение на спор за локалните избори в Русе, който е протекъл отвън общоприетите правила. От партията се надяват този жанр на избирателен разговор да не продължи, с цел да се резервира до някаква степен естествената конкуренция, която не включва потреблението на " мутренски метод ". Публикуваме позицията на Българска социалистическа партия без редакторска интервенция:
" На 10 октомври 2019 година, в ефира на Нова телевизия, се организира спор сред претендентите за кмет на община Русе. По време на дебата, а и след него " агитката ", подкрепяща претендента на ГЕРБ Диана Иванова, водена персонално от ръководителя на общинската конструкция на партията Росен Даскалов, е д емонстрирала държание, присъщо на мутренска формация - жестове на опасност и думи, неприсъщи за политици, искащи доверието на гласоподавателите. Не отива на новия общински ръководител на ГЕРБ в Русе да насочва следните закани към представители на Българска социалистическа партия: “око за око, зъб за зъб ”, както и “отвън ви чака група хора и всички способи са разрешени ”. На апела да се държи културно, той е дал отговор: “ кой е споделил, че съм културен ”?
Неприятен факт за репутацията на Нова телевизия е , че не е бил спазен регламентът за брой на подкрепящите претендентите, като са били позволени в спонтанното студио повече хора в интерес на Политическа партия ГЕРБ . Напомняме им, че в качеството си на уредник на диспути, носят отговорност за неговата честност и равнопоставеност. Вчера, за жалост, такива не са били обезпечени.
Националният избирателен щаб на Българска социалистическа партия прави оценка това държание като следващия образец за стила на ГЕРБ да заплашване на съперниците си. Българска социалистическа партия стои зад всички свои претенденти и декларира, че те няма да се въздействат от това и ще продължат да водят чиста акция, залагайки на причините в политическия спор, не на експанзия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР