Българската социалистическа партия (БСП) е против отмяната на машинното гласуване.

...
Българската социалистическа партия (БСП) е против отмяната на машинното гласуване.
Коментари Харесай

БСП не иска отмяна на машинното гласуване

Българската социалистическа партия (БСП) е срещу анулацията на машинното гласоподаване. Такива ремонти в Изборния кодекс внесоха по-рано от ГЕРБ дружно с Обединените патриоти и ВОЛЯ. " Българска социалистическа партия изрично декларира, че е безусловно недопустимо да се анулира машинното гласоподаване за локалните избори ", съобщи пред медиите зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков. Той прикани за отпор в отбрана на демократичната система.

Зарков установи, че гледаме следващия епизод на сериала опраскване на Изборния кодекс " и предсказа, че " Министерски съвет ще се покрие и ще каже това е въпрос на Народно събрание, а то небрежно ще реши този проблем ". Като образец за това уточни, че е планувано съвещание на правната комисия в Народно събрание още на следващия ден за приемането на измененията.

" От през днешния ден противоположното преброяване стартира - ГЕРБ стопират парите за партиите, по-късно анулират машинното гласоподаване. Ами да отменим и преференциите тогава ", разяснява зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. И напомни, че подобен опит бе изработен единствено преди няколко месеца и Българска социалистическа партия тогава точно напусна Народно събрание.

" Трудно се носи машина на тил, тежка е, сътрудниците имат опит с чувалите, разбирам ги ", реагира по адрес на ГЕРБ Добрев. Той се зарече, че " Българска социалистическа партия няма да се съобщи в своята борба за народна власт, тъй като нас не ни свързват пари и публични поръчки, а доста други неща ". Въпреки стягането на примката на демокрацията, Българска социалистическа партия щяла да се оправи, уверен е Добрев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР